"Хрещатик" реалізує нові пам’ятні та ювілейні монети НБУ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Хрещатик" реалізує нові пам’ятні та ювілейні монети НБУ

Валюта
821
ВАТ КБ "Хрещатик" пропонує своїм клієнтам і всім бажаючим нові пам’ятні монети «Нестор-літописець» та ювілейну монету "100 років Мотор Січ".
На реверсі пам’ятної монети "Нестор-літописець" зображено стилізований іконографічний портрет давньоруського літописця, на аверсі — стилізований фрагмент аркуша «Повісті временних літ» та малий Державний Герб України. Монету номіналом 50 грн викарбовано із золота тиражем 5 тис. шт. Придбати її можна в касах банку "Хрещатик" за 2 715 грн.
Нумізматичні колекції гідно доповнить нова ювілейна монета "100 років Мотор Січ", присвячена Запорізькому відкритому акціонерному товариству «Мотор Січ». На аверсі монети на фоні півкуль Землі зображено сокола та малий Державний Герб України, на реверсі — авіаційний двигун, над яким розміщено логотип ВАТ «Мотор Січ». Монету номіналом 5 грн викарбовано з нейзильберу. Придбати її можна в касах банку "Хрещатик" за 12 грн.
ВАТ КБ "Хрещатик" визнано Національним банком України дистриб'ютором пам’ятних монет України, сувенірної та супутньої продукції Національного банку на внутрішньому ринку. Реалізацію ювілейних і пам’ятних монет фізичним та юридичним особам банк „"Хрещатик" ” здійснює через мережу своїх установ по всій території України. Монети є дійсним платіжним засобом й обов’язкові до приймання без будь-яких обмежень за номінальною вартістю до всіх видів платежів, а також для зарахування на розрахункові рахунки, вклади, акредитиви та для переказів. Найрізноманітніша тематика таких монет, серед яких колекції „Пам’ятки давніх культур України”, „Обрядові свята України”, „Спорт”, „Флора і фауна”, „Східний календар” та ін. — роблять ці платіжні одиниці цікавими не тільки для нумізматів, але й для тих, кого цікавить історія, культура та інші сфери життя.
За матеріалами:
Хрещатик
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас