Янукович: Україну не влаштовують європейську темпи приросту ВВП — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Янукович: Україну не влаштовують європейську темпи приросту ВВП

Казна та Політика
124
Україну не влаштовують європейські темпи приросту ВВП на рівні 3%. Про це заявив сьогодні прем'єр-міністр Віктор Янукович перед початком засідання уряду.
Він відзначив, що Україна повинна мати темпи приросту ВВП на рівні 7-8%, щоб наблизитися до європейських і світових соціальних стандартів. Для цього Україна буде використати досвід країн, які досягли успіхів в економічних реформах - Фінляндії, Сінгапуру, Австралії. "Ми будемо залучати для консультування експертом світового рівня, що мають успішний досвід реформування економіки", - сказав Янукович.
Прем'єр також повідомив, що під час його візиту в Угорщину була досягнута домовленість із президентом і прем'єром цієї країни про вивчення українського досвіду розвитку економіки в рамках роботи двосторонньої міжурядової комісії. "Коли вони довідалися про те, які завдання ми зараз вирішуємо, про наші плани і перспективи, про нашу роботу, то були здивовані. В Угорщині економічна ситуація набагато складніше, вони там ледве виходять на нульовий рівень", - сказав глава українського уряду.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас