НБУ та АУБ 16 березня проведуть Всеукраїнську банківську нараду — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

НБУ та АУБ 16 березня проведуть Всеукраїнську банківську нараду

Кредит&Депозит
223
1 березня відбулась ділова зустріч Президента Асоціації українських банків Олександра Сугоняка з Головою Національного банку України Володимиром Стельмахом. Про це FINANCE.UA повідомила прес-служба АУБ.
В ході зустрічі обговорено проблемні питання банківської діяльності, зокрема – проблеми захисту прав кредиторів та недопущення прийняття протиправних рішень в судах.
Під час зустрічі Голова НБУ та Президент АУБ домовились про проведення Всеукраїнської наради керівників банківських установ України. Нараду буде проведено 16 березня 2007 р. в м. Києві. До участі у ній буде залучено керівників комерційних банків України, керівних працівників НБУ та АУБ, керівників регіональних банківських союзів, народних депутатів України від профільного Комітету з питань фінансів та банківської діяльності тощо.
На Всеукраїнській нараді заплановано обговорити підсумки діяльності банківської системи за 2006 рік та завдання на 2007 рік, виходячи із стану економіки країни і Основних засад грошово-кредитної політики на 2007 рік. Також банкіри розглянуть питання нагляду та регулювання діяльності комерційних банків, валютного регулювання, удосконалення бухгалтерського обліку та звітності, інші актуальні для національної банківської системи питання.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас