"Правекс-банк" запропонував своїм клієнтам нову інтернет-послугу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Правекс-банк" запропонував своїм клієнтам нову інтернет-послугу

Фондовий ринок
356
Реалізуючи план розвитку електронного банкінгу, «Правекс-банк» запропонував своїм клієнтам нову послугу - замовлення пластикової картки через Інтернет-сайт банку. Сайт банку - один з декількох банківських сайтів в Україні, що мають сертифікат всесвітньо відомого міжнародного агентства сертифікації THAWTE.
Тепер, не виходячи з будинку чи офісу, клієнт може замовити пластикову картку. Йому досить лише заповнити анкету, розміщену на сайті банку, і, використовуючи кодове ім'я і пароль, одержати оперативну інформацію про розгляд своєї заявки. «Правекс-банк" випускає пластикові картки міжнародних платіжних систем Visa International і Europay International (Cirrus/Maestro і Visa Electron). За заявкою клієнта картковий рахунок може бути відкритий як у національній валюті, так і в доларах США.
Як повідомив заступник голови правління «Правекс-банка» Валерій Белан, найближчим часом «Правекс-банк» планує запропонувати своїм клієнтам ще ряд послуг з використанням Інтернет-технологій.
Довідка
«Правекс-банк» створений у 1992 році. Входить у десятку найбільших комерційних банків України. Обслуговує близько 20 тис. юридичних і більш 200 тис. фізичних осіб. У структурі банку - більш 170 філій і відділень, що працюють у всіх регіонах країни. Фінансовий прибуток банку в минулому році склав 8 млн. 729 тис. грн.
За матеріалами:
Правекс Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас