Американці готові поміняти бензин на спитр — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Американці готові поміняти бензин на спитр

Енергетика
139
Американці вважають, що в наступному десятилітті спирт зможе замінити бензин. Четверо з десяти жителів США вважають етанол найбільш імовірним замінником нафти. Про це свідчать результати опитування компанії Zogby Interactive.
Як пише The Washington Profile, 55% опитаних вважають, що влада повинна збільшити фінансування програм альтернативної енергетики.
64% переконані, що США споживають занадто багато енергії. 63% стверджують, що ядерна енергія безпечна і варто будувати більше АЕС, у той же час 62% були б проти, якби АЕС почали будувати по сусідству з їх будинком.
Варто відзначити, що на думку 47% американців в 2007 році ціни на бензин і дизельне паливо виростуть. 10% упевнені, що вони знизяться. 35% американців, що володіють автомобілем, затверджують, що вони будуть їздити набагато менше, якщо бензин істотно подорожчає (досягне 3 доларів за 1 галон - 3,78 літри). Ще 31% скоротять поїздки, якщо бензин досягне рівня 4 доларів за галон.
Головним чинноком, впливу на світові ціни на нафту та нафтопродукти, на думку американців є Організація країн-експортерів нафти (ОПЕК), нафтові компанії і політика на Близькому Сході.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас