Ціни на нафту ростуть в Азії завдяки холодній погоді в США — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ціни на нафту ростуть в Азії завдяки холодній погоді в США

Енергетика
111
Під час азіатської сесії вартість нафти зросла, оскільки морозна погода продовжує захоплювати північний схід США, найважливіший ринок для палива.
Об 11:10 за місцевим часом (03:10 за Гринвічем) Нью-Йоркські основні контракти, ф'ючерси на світлу нафту з поставкою в березні, подорожчали на 48 центів до рівня 59,36 дол. за барель, тоді як напередодні в США їх вартість складала 58.88 дол. за барель.
Контракти на нафту Brent North Sea з поставкою в березні подорожчали на 44 цента до рівня 58,86 дол. за барель.
Аналітики вважають, що холодна погода на північному сході США є основною причиною зростання цін на нафту. Вони думають, що холодна погода протримається до кінця наступного тижня. Очікується, що американський попит на паливо буде на 20% вищий норми на цьому тижні, оскільки Національна Метеослужба повідомляє, що температури на північному сході США будуть нижче середніх показників для цієї пори року наступних 6-10 днів.
У зв'язку зі збільшенням попиту ринок очікує, що тижневий звіт Міністерства Енергетики США покаже зниження запасів дистиляту та енергетичних ресурсів, куди входить і паливо для опалення. Середній прогноз зниження запасів дистиляту складає 3 млн барелів.
За матеріалами:
CSC
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас