Єремєєв об"єднує свої облгази в асоціацію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Єремєєв об"єднує свої облгази в асоціацію

Енергетика
136
ВАТ «Закарпатгаз», «Волиньгаз», «Львівгаз», «Чернівцігаз», «Івано-Франківськгаз» та «Чернігівгаз» ініціюють створення Всеукраїнської асоціації підприємств з газопостачання та газифікації.
Про це на прес-конференції повідомив голова спостережної ради «Закарпатгаз» Любомир Шершун.
«Ми виступаємо з ініціативою створення всеукраїнської асоціації газорозподільні компанії, запрошуємо до участі в ній всі аналогічні підприємства», - сказав Шершун.
За словами топ-менеджера «Закарпатгазу», програма створюваної асоціації буде презентована найближчим часом.
Метою створення об'єднання Шершун назвав об'єднання інтересів підприємств з газопостачання та газифікації для протидії незаконним і корупційним діям окремих представників влади в паливно-енергетичному комплексі, що шкодять національним інтересам держави і українських споживачам.
Нагадаємо, ВАТ «Закарпатгаз», ВАТ «Воліньгаз”, ВАТ «Львівгаз», ВАТ «Івано-Франківськгаз», ВАТ «Чернівцігаз» і ВАТ «Чернігівгаз» обвинувачують НАК «Нафтогаз України» у спробі збанкрутувати підприємства, а НКРЕ - у спробах позбавити облгази ліцензій на користь компанії «РосУкрЕнерго».
За даними ЗМІ, акціонером згаданих західно-українських облгазів є екс-народний депутат, власник компанії «Контініум» Ігор Єрємєєв.
За матеріалами:
Proua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас