Нові ювілейну монету НБУ з серій "Знаки зодіаку”- вже в продажу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нові ювілейну монету НБУ з серій "Знаки зодіаку”- вже в продажу

Валюта
2689
ВАТ КБ «Хрещатик», визнаний Національним банком України дистриб'ютором пам’ятних монет України, сувенірної та супутньої продукції Національного банку на внутрішньому ринку, пропонує своїм клієнтам і всім бажаючим нову пам’ятну монету «Козеріг» з серії «Знаки зодіаку».
Пам’ятна монета «Козеріг» номіналом 2 гривні виготовлена із золота 999,9 проби. На аверсі монети розміщено круг, діагонально поділений на сектори, які символізують чотири стихії – землю, повітря, воду, вогонь; у центрі круга – стилізоване зображення сонця. На реверсі монети розміщено стилізоване зображення козерога в оточенні зірок, праворуч від якого – символ знака зодіаку.
Придбати монету можна у касах банку «Хрещатик» за 279 грн.
Пам’ятна монета «Козеріг» номіналом 5 гривень виготовлена із срібла 925 проби. На аверсі монети зі срібла в центрі круга розміщено стилізоване зображення сонця, ліворуч, праворуч, а також угорі й унизу від якого – чотири освітлені ним кулі, що символізують пори року. На реверсі монети стилізоване зображення козерога в оточенні зірок, ліворуч від якого – символ знака зодіаку, праворуч – стилізований напис СУЗІР’Я КОЗЕРОГА.
Придбати монету можна у касах банку «Хрещатик» за 150 грн.
Реалізацію ювілейних і пам’ятних монет фізичним та юридичним особам банк „Хрещатик” здійснює через мережу своїх установ по всій території України. Монети є дійсним платіжним засобом й обов’язкові до приймання без будь-яких обмежень за номінальною вартістю до всіх видів платежів, а також для зарахування на розрахункові рахунки, вклади, акредитиви та для переказів.
Найрізноманітніша тематика таких монет, серед яких колекції „Пам’ятки давніх культур України”, „Обрядові свята України”, „Спорт”, „Флора і фауна”, „Східний календар” та ін. — роблять ці платіжні одиниці цікавими не тільки для нумізматів, але й для тих, кого цікавить історія, культура та інші сфери життя.
За матеріалами:
Хрещатик
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас