Форекс - прогноз на середу 31.01.2007 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Форекс - прогноз на середу 31.01.2007

Фондовий ринок
295
З опублікованих у середу даних можна виділити наступні блоки новин:
О 01:30 індекс активності менеджерів з закупівлі у сфері виробництва Японії. Попереднє значення PMI поки показує зростання. Якщо реальне значення за січень виявиться більшим, ніж попереднє, то ієна в ціні виросте, якщо опиниться на рівні грудня або менше, те знизитися в ціні.
Починаючи з 09:00 і до 12:00 вийдуть дані за рівнем безробіття спочатку у Франції, потім у Німеччині, а потім у самому Єврозоні. Згідно із прогнозом у Франції та всьому Єврозоні рівень безробіття залишиться на колишньому рівні, а в Німеччині повинен небагато знизитися. Для євро в цілому це позитивні дані, тому до публікації євро й разом з ним фунт, можуть підсилитися в ціні. Також посилення може бути обумовлено прогнозним значенням показника темпу росту інфляції в Єврозоні, що вказує на досить сильне збільшення стосовно попереднього місяця. Крім цих даних о 12:00 стане відомий індикатор упевненості в сфері промисловості Єврозони. Відповідно до оцінки фахівців дані повинні вийти не занадто гарними. Зростання упевненості спостерігається тільки в сфері послуг, тоді як в інших сферах спостерігається деяке уповільнення росту впевненості. Індикатор з поточної ситуації теж повинен вийти на меншому рівні. Цей блок новин стане межою, від якого, залежно від загального ступеня позитивності даних, євро і фунт можуть бути продані.
О 15:30 у США виходить значення ВВП за 4 квартал. Прогноз вказує на різкий зростання ВВП. На очікуваннях цієї новини долар може досить сильно вирости. Але після його публікації знову втратити в ціні. Посилення відбудеться тільки у випадку, якщо ВВП покаже більше зростання у порівнянні із прогнозом.
О 17:00 публікується Чиказький індекс активності менеджерів із закупівель, прогнозне значення якого вказує на деяке уповільнення активності. Для долара новина не занадто гарна, тому, якщо показник не вийде краще ніж прогноз, то долар у ціні втратить. До виходу даних долар може підсилитися.
Останньою і найважливішою новиною дня о 21:15 стане публікація рішення FOMC з процентних ставок у США. Незадовго до оголошення рішення активність на ринку може різко знизитися. Якщо ставка так і не буде підвищена, то долар у ціні стосовно всіх мажорів може впасти.
Більш докладно події середи викладені в календарі Real Trade.
За матеріалами:
Real Trade
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас