Кабмін збільшив фінансування ЖКГ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін збільшив фінансування ЖКГ

Казна та Політика
198
У 2007 році Державним бюджетом України вперше запроваджуються нові бюджетні програми з метою технічного переоснащення житлово-комунального господарства, а також підвищення ефективності та надійності функціонування житлово-комунальних систем життєзабезпечення населення. Про це FINANCE.UA повідомила прес-служба Міністерства Фінансів.
Зокрема, будуть профінансовані такі програми як ремонт і реконструкція теплових мереж та котелень; капітальний ремонт та модернізацію ліфтів житлового фонду тощо.
Також держбюджетом 2007 року продовжена позитивна практика підтримки таких програм та субвенцій як розвиток і реконструкція централізованих систем водопостачання та водовідведення; оснащення житлових будинків засобами обліку споживання води і теплової енергії та на будівництво газопроводів; придбання вагонів для комунального електротранспорту (тролейбусів і трамваїв).
Відповідно до Закону України "Про міський електричний транспорт", субвенція надається за умови попереднього виділення з місцевого бюджету такої ж частки коштів для придбання тролейбусів і трамваїв.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас