РФ і Коста-Ріка підписали протокол про звершення переговорів із СОТ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

РФ і Коста-Ріка підписали протокол про звершення переговорів із СОТ

Казна та Політика
118
РФ і Коста-Ріка в середу підписали протокол про завершення двосторонніх переговорів у рамках приєднання Росії до СОТ, повідомила прес-служба Мінекономрозвитку РФ.
Протокол був підписаний у Женеві директором департаменту торговельних переговорів Мінекономрозвитку Максимом Медведковим і повноважним представником Коста-Ріки при СОТ Рональдоі Саборіо Сото.
Раніше в середу подібний протокол було підписано із Сальвадором.
Як повідомляли раніше представники МЕРТ, Росія до кінця січня планує підписати всі протоколи, що залишилися, за підсумками двосторонніх переговорів із СОТ - з Молдавією, Гватемалою та Коста-Рікой. Невирішених питань із цими країнами не залишилося, повідомив заступник директора департаменту торговельних переговорів Андрій Кушніренко минулого тижня. За його словами, єдина невизначеність стосується переговорів із Грузією.
У Мінекономрозвитку розраховують завершити багатобічні переговори в першій половині 2007 року, а в липні очікують підсумкового рішення СОТ щодо прийому РФ у цю організацію. Після цього піде процедура ратифікації приєднання РФ до СОТ усередині країни - і з 1 січня 2008 року РФ може стати членом цієї організації.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас