Рибак: Питання правомірності підвищення тарифів вирішиться до кінця місяця — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Рибак: Питання правомірності підвищення тарифів вирішиться до кінця місяця

Казна та Політика
194
Питання правомірності підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги і його обґрунтованості в Києві може бути вирішений до кінця січня 2007 р.
Про це журналістам заявив віце-прем'єр-міністр, міністр будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства Володимир Рибалка.
Він нагадав, що у столиці діє спеціальна комісія з перевірки обґрунтованості тарифів, у яку було делеговано і представників Кабінету міністрів.
Рибалка відзначив, що він не сумнівається в тому, що комісія висловить певні зауваження щодо рівня встановлених тарифів на ЖКП. Він також повідомив, що ще влітку минулого року радив владі Києва не застосовувати до киян "таку шокову терапію". У той же час віце-прем'єр відзначив, що в Києві у будь-якому випадку потрібно було упорядкувати тарифи, щоб вони відповідали собівартості послуг.
Рибалка також завірив, що у випадку прийняття Київрадою рішення про те, що тарифи дійсно були завищені, оплачений за новими тарифами надлишок коштів буде зарахований як плата за наступні місяці. "Зайвого люди не заплатять у місті Києві", - сказав він.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас