СК "ТАС" увійшла в міжнародну асоціацію страховиків LIMRA — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

СК "ТАС" увійшла в міжнародну асоціацію страховиків LIMRA

990
Наприкінці грудня 2006 року ЗАТ "Страхова компанія "ТАС" першою серед лайфових компаній України одержала статус члена всесвітньої організації страховиків із страхування життя LIMRA (Life Insurance Marketing Research Association). Про це FINANCE.UA повідомила прес-служба СК "ТАС".
Як говориться в повідомленні, співробітництво з LIMRA дозволить Страховій компанії вивчити та застосувати на практиці світовий досвід страхування життя, підвищити кваліфікацію фахівців компанії, підняти якість страхових бізнесів-процесів.
Страхова компанія впевнена, що співробітництво із всесвітньою організацією LIMRA дасть поштовх новому етапу в розвитку Компанії, а входження LIMRA на український ринок страхування життя вплине на розвиток ринку в цілому, повідомляє прес-служба.
LIMRA - найавторитетніша всесвітня консалтингова організація в сфері страхування життя, що проводить дослідницькі, навчальні, проектні й інформаційні послуги й нараховує більше 800 компаній - членів асоціації в усьому світі.
Організація служить інтересам загального розвитку ринку послуг страхування життя, відстоює інтереси учасників у регулювальних органах, є джерелом міжнародної й місцевої інформації, використовуваної учасниками для підвищення ефективності своєї діяльності.
LIMRA була заснована в 1916 році як університетська організація, що проводила роботи з оцінки ринку й збору інформації для ухвалення рішення менеджментом страхових компаній. Управляється асоціація Вищою Радою, що складається з 24 чоловік, представників ринку страхування життя. Головні офіси LIMRA розташовуються в 5 країнах - США, Англія, Китай, Канада, Австралія. Україна входить у Європейський регіон діяльності LIMRA.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас