Кабмін поновив правління "Нафтогазу" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін поновив правління "Нафтогазу"

Енергетика
170
Кабінет Міністрів призначив членами правління Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України» Євгена Бакуліна, Сергія Зубова, Ярослава Марчука та Петра Поліщука. Про це говориться у постановах Кабміну від 13 грудня.
Бакулін з 20 вересня є генеральними директором дочірньої компанії «Нафтогаза України» «Укргазвидобуток”. Раніше, із червня 2003 по березень 2005 року, він уже обіймав посаду гендиректора «Укргазвидобуток».
Зубов із серпня обіймає посаду гендиректора дочірньої компанії «Нафтогаза України» «Газ України». Раніше він працював директором з питань інвестиційної діяльності цієї компанії.
Марчук у серпні був призначений на посаду голови ради директорів компанії «Укртрансгаз». 6 грудня Кабмін звільнив члена правління «Нафтогаза України» Олександра Кисельова.
Нагадаємо, «Нафтогаз України» є монополістом з транспортування газу транзитними газопроводами, монополістом з транспортування нафти нафтопроводами, а також найбільшим добувачем і продавцем газу і найбільшим добувачем нафти в Україні.
За матеріалами:
Proua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас