Франкфуртській фондовій біржі відкрила двері українським компаніям — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Франкфуртській фондовій біржі відкрила двері українським компаніям

Фондовий ринок
305
Компанія Concorde Capital отримала два мандати на організацію IPO українських компаній на Франкфуртській фондовій біржі. Про це представники компанії повідомили у Києві на прес-конференції.
Потенційних кандидатів два – будівельні компанії ТММ Real Estate і молочна компанія Milkiland.
Компанія ТММ Real Estate за останні 12 років побудувала 313 тис. кв. метрів житла в Києві та Харкові. Планується в найближчі 5 років залучити інвестицій і кредитів на суму від 300 до 500 млн. доларів США. Ці кошти направляться на будівництво жилою та комерційної нерухомості.
Milkiland – найбільший виробник молочних продуктів в Україні за останні кілька років досягла рівня реалізації в 172 млн. доларів в 2005 році або 85 тисяч тонн продукції. Компанія займає лідируючі позиції з виробництва сирів – 13% ринку, сухого молока – 15% ринку і масла – 7% ринку.
Заплановане IPO на Франкфуртській біржі - перший крок у залученні інвестицій та кредитів на ринку міжнародних капіталів. Ці кошти будуть витрачені на модернізацію вже існуючих потужностей і придбання заводів в Україні.
Рішення про розмір пакетів акцій та умови розміщення буде прийнято на початку наступного року залежно від кон'юнктури на фондових ринках.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас