"Mittal Steel Кривий Ріг" заявляє про некоректність звинувачень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Mittal Steel Кривий Ріг" заявляє про некоректність звинувачень

Фондовий ринок
167
Адміністрація Криворізького гірничо-збагачувального комбінату (ГКМК) ВАТ "Mittal Steel Кривій Ріг" (колишня "Криворіжсталь") заявила про некоректність заяв прокурора Дніпропетровської обл. про порушення компанією законодавства про оплату праці і зобов'язань щодо природоохоронних заходів. Про це повідомляє прес-служба компанії.
Адміністрація комппанії проінформувала про те, що в середу прокурор Дніпропетровської обл. Володимир Шуба заявив журналістам про розпорядження прокуратури Дзержинського району Кривого Рогу генеральному директорові ВАТ "Mittal Steel Кривій Ріг" про виплату працівникам 52,586 млн грн. Винагороди за результатами роботи підприємства в 2005 р., а також про освоєння 6,532 млн грн на будівництво природоохоронних об'єктів.
ВАТ "Mittal Steel Кривій Ріг" заявляє про те, що в документі купівлі-продажу не вказується сума винагороди за результатами роботи підприємства, але передбачається встановлення винагороди з урахуванням підсумків роботи підприємства за рік. Компанія повідомляє, що з початку 2006 р. зроблені виплати винагород за результатами 2005 р. у розмірі 75% ставок і окладів. В 2006 р. підприємство підписало договір з ЄБРР на 200 млн дол , частина яких уже спрямована на будівництво природоохоронних об'єктів і впровадження енергозберігаючої технологій.
Нагадаємо, що Фонд державного майна України (ФДМ) двічі проводив перевірки зобов'язань інвестзоб”язань на ВАТ і не знайшов ніяких порушень виконання екологічних зобов'язань. Крім того, ВАТ "Mittal Steel Кривій Ріг" і ФДМ погодилися врегулювати існуючі відмінності в документах купівлі-продажу та інших документів під час переговорів.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас