Костусєв доповість про зниження цін на товари та послуги — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Костусєв доповість про зниження цін на товари та послуги

Казна та Політика
111
21 листопада, в 12:30 голова Антимонопольного комітету України Олексія Костусєв проведе прес-конференцію, під час якої доповість про результати виконання доручення прем'єр-міністра України Віктора Януковича щодо зниження цін на споживчі товари та послуги адекватно здешевленню нафтопродуктів. Про це повідомила прес-служба АМКУ.
Також будуть надані детальні відповіді на питання щодо ситуації із ЗАТ "Укргазенерго", зокрема, щодо дослідження проблеми обмеження постачання газу вітчизняним українським підприємствам.
Нагадаємо, що ЗАТ "Укргазенерго" з 1 листопада ц.р. відмовилося поставляти газ 16 великим промисловим підприємствам України. Компанія мотивувала свої дії тим, що газотрейдери, близькі до цих підприємств, мають у своєму розпорядженні власні ресурси природного газу.
"Укргазенерго" є спільним підприємством національної акціонерної компанії "Нафтогаз України" і газотрейдера RosUkrEnergo AG (Швейцарія), що з квітня 2006 р. є єдиним імпортером природного газу в Україну. СП продає промисловим споживачам України природний газ, що купує ВRosUkrEnergo.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас