Вірменії подобається у СОТ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Вірменії подобається у СОТ

Казна та Політика
111
"Вступ Вірменії у Всесвітню Торговельну Організацію в 2003 році сприяло нашій інтеграції у світову економіку і зробило відносини з нашими партнерами більше передбачуваними", - заявив президент Вірменії Роберт Кочарян.
За інформацією Кочаряна, у торішному спільному дослідженні Wall Street Journal і Heritage Foundation Вірменія зайняла 27-і місце у світі за індексом відкритості економіки.
"Ефективність реформ відображається в цифрах. За останні шість років щорічне зростання ВВП, у середньому, склав 12,2%. Обсяг іноземних інвестицій торік досяг 500 мільйонів доларів", - сказав президент Вірменії.
Разом з тим, він відзначив, що хоча є серйозне зростання прямих іноземних інвестицій у Вірменію, багато чого має бути досягто в найближчому майбутньому. У цьому зв'язку він висловив щиру подяку за технічну допомогу і пряму участь Німеччини в цій сфері Вірменії.
"Програма технічної допомоги і фінансового співробітництва, що здійснюється разом з банком KFW і фондом GTZ, вносить вагомий вклад у цьому плані", - відзначив Кочарян.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас