Ющенко підганяє Мороза та Януковича із законами про СОТ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ющенко підганяє Мороза та Януковича із законами про СОТ

Казна та Політика
102
Президент України Віктор Ющенко пропонує підготувати до другого читання законопроекти, необхідні для вступу України у СОТ, виробивши погоджену позицію Президента, Верховної Ради та прем'єр-міністра, говориться в листах, які Ющенко направив Олександру Морозу та Віктору Януковичу.
"Пропоную забезпечити спільну, при участі представників Президента України, Кабінету міністрів України, підготовку в комітетах Верховної Ради України зазначених проектів законів до другого читання для того, щоб виробити єдину погоджену позицію щодо порушених у них питанням і винести на розгляд парламенту законопроекти, які б відповідали національним інтересам і враховували пропозиції всіх сторін", - сказано в листі до голови парламенту.
Президент відзначає, що невідкладний розгляд і прийняття цих законопроектів необхідно для якнайшвидшого вступу України у Світову організацію торгівлі.
За словами Ющенко, результати парламентських слухань щодо підготовки України до вступу у СОТ і прийнятті Верховною Радою даних законопроектів у першому читанні свідчать про розуміння в питанні СОТ.
"Сподіваюся, що наші консолідовані зусилля в цьому напрямку дадуть можливість забезпечити якнайшвидший вступ України у СОТ", - відзначив Ющенко.
14 листопада, на українсько-литовському бізнесі-форумі, Президент України висловив упевненість, що 21 грудня цього року на засіданні СОТ буде прийнято остаточне рішення про вступ України в цю організацію.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас