В Донецьку втричі підвищили квартплату — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Донецьку втричі підвищили квартплату

Енергетика
205
Тарифи на зміст будинків і споруджень прибудинкових територій збільшені в Донецьку більш ніж у три рази. Таке рішення прийняли сьогодні депутати Донецької міської ради.
Депутати двічі відхиляли пропозицію про збільшення тарифів. Мер Донецька Олександр Лукьянченко як компроміс запропонував менш радикальне збільшення розмірів квартплати. Депутати двічі голосували проти рішення про підвищення тарифів на зміст житла. Однак після наради, проведеної депутатами від фракції Партія регіонів, відбулося третє голосування, у результаті якого 50 депутатів підтримали рішення про трикратне збільшення квартплати.
Що стосується пропозиції мера про введення менш шокирующих тарифів, то депутати постановили юридичній службі вивчити його і винести на обговорення наступної сесії в грудні.
«Я як керівник фракції сьогодні ж пишу депутатське звертання до Ольмезову (прокурор Донецька) із проханням розглянути правочинність сьогоднішнього рішення», - пообіцяла глава фракції Блоку Наталії Вітренко «Народна опозиція» у Донецьку.
За матеріалами:
Proua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас