Чалий: Питання розподілу власності СРСР буде вирішено у наступному році — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Чалий: Питання розподілу власності СРСР буде вирішено у наступному році

Казна та Політика
105
У Секретаріаті президента прогнозують значні позитивні зрушення щодо питання розподілу закордонної власності колишнього СРСР між Україною та Росією. Про це сьогодні повідомив заступник голови Секретаріату президента Олександр Чалий.
За його словами, питання функціонування та розподілу закордонної власності СРСР між Україною та Росією входить у поле зору президента і піднімався як під час зустрічі президента із прем'єр-міністром РФ Михайлом Фрадковим так і з міністром закордонних справ РФ Сергієм Лавровим. "Президент вважає, що у вирішенні цього питання спостерігається певний прогрес, зокрема після закінченню роботи підкомісії (з міжнародного співробітництва", - сказав Чалий.
За його словами, це питання буде також одним з головних під час проведення засідання міждержавної комісії Ющенко-Путін. Він також повідомив, що на зустрічі президента з Лавровим, обоє запропонували нові позиції щодо рішення цього питання, однак які саме Чалий не уточнив. "Я думаю, що наступного року ми станемо свідками прогресу у вирішенні питаннь розподілу закордонної власності колишнього СРСР", - сказав він.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас