Кириленко: Бюджет буде ветовано, якщо не врахують побажання Президента — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кириленко: Бюджет буде ветовано, якщо не врахують побажання Президента

Казна та Політика
104
Закон про бюджет на 2007 р. буде ветовано, якщо уряд не врахує пропозиції Президента України Віктора Ющенко. Так вважає народний депутат від "Нашої України" В'ячеслав Кириленко.
За його словами, на початку жовтня Ющенко звернувся з листом до прем'єр-міністра України Віктору Януковичу, у якому висловив свої пропозиції щодо формування бюджету на 2007 р. Тому Кириленко вважає, що якщо ці пропозиції не будуть враховані при підготовці проекту бюджету до другого читання, і парламент прийме дійсний документ, то Президент України обов'язково скористається правом вета.
У цілому, на думку Кириленко, розгляд проекту бюджету-2007 постатейно буде залежати від того, наскільки уряд врахує виправлення народних депутатів і доручення, сформовані парламентським комітетом з питань бюджету. "Якщо уряд підійде конструктивно до розгляду цих виправлень, то друге читання може бути відносно легким", - сказав Кириленко. У той же час, він висловив сумніви щодо подібного ходу подій, оскільки за результатами першого читання більшість із тих виправлень, які вносили депутати, було відхилено. Якщо така тенденція збережеться і при розгляді проекту бюджету в другому читанні, то процедура розгляду документа може стати дуже складної, відзначив Кириленко.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас