Кабмін зняв з Нігерії підозри у відмиванні грошей — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін зняв з Нігерії підозри у відмиванні грошей

Валюта
112
Уряд України виключило Нігерію з переліку країн, які не приймають участі в міжнародному співробітництві в сфері запобігання і протидії легалізації доходів, отриманих злочинним шляхом, і фінансуванню тероризму. Про це говориться в розпорядженні Кабінету міністрів від 2 листопада номер 541-р.
Це рішення прийняте в переддень візиту в Україну президента Нігерії Олусегуна Обасанджо. Відповідно до указу президента від 31 жовтня "Питання підготовки офіційного візиту в Україну Президента Федеративної Республіки Нігерія", сторони планують підписати декларацію про принципи і основні напрямки відносин між Україною і Нігерією.
Доручено також підготувати до підписання проекти міжурядових угод про торгово-економічне співробітництво, про сприяння і взаємний захист інвестицій, а також рамкова угода між Національним космічним агентством і Національним агентством космічних досліджень і розробок Нігерії про співробітництво в сфері дослідження і використання космічного простору в мирних цілях. Візит повинен відбутися в першій половині листопада.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас