Новий депозит від Актив-банку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Новий депозит від Актив-банку

Кредит&Депозит
348
За повідомленням прес-служби Актив-банку, у рамках розширення програми "Фамільні цінності", фахівцями банку було розроблено новий вид депозиту "Актив дитячий", що дає можливість батькам, усиновлювачам та опікунам накопичувати гроші на користь своїх дітей до досягнення ними чотирнадцятилітнього віку.
"Актив дитячий" - внесок, що дозволяє планомірно збирати необхідну Вам суму для своїх дітей, без відволікання значних коштів із сімейного бюджету. Відмінною рисою даного внеску є вигідний відсоток при тривалому термыны депозиту, а також квартальна капіталізація, що дозволяє підвищити Ваш відсоток.
Так, "дитячий" можна відкрити на термін від 12 місяців до 5 років, процентна ставка, при цьому досягає 11,5% річних у гривні і 8% річних у валюті. Внесок можна відкрити на суму від 500 грн. або 200 доларів США/Євро. Для зручності вкладників зняті всі обмеження на поповнення депозиту - внесок можна поповнювати протягом усієї дії договору сумами від 50 грн. або ж 50 доларів США/Євро, поповнювати можна як готівкою, так і безготівковим шляхом.
Ознайомитися з повним спектром пропонованих "Актив-банком" депозитних послуг можна на сайті банку - www.abank.com.ua. Кваліфіковану інформацію можна одержати в Управлінніі індивідуального бізнесу за тел. (044) 258 40 74.
За матеріалами:
Актив-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас