Уряд не може виконати план надходжень у бюджет-2006 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Уряд не може виконати план надходжень у бюджет-2006

Казна та Політика
97
Український уряд не зможе виконати план надходжень у бюджет 2006 року через невиконання плану приватизації на поточний рік. Про це повідомив Прем'єр-міністр України Віктор Янукович.
«Я не хочу критикувати своїх попередників за той бюджет, що вони прийняли, і за той план, за який голосували в парламенті. Чому він не був виконаний - ми проаналізуємо, і наприкінці року буде така інформація. Але можу сказати одне: це не пішло на користь державі. Я змушений це констатувати.... у нас немає можливості виконати бюджет у зв'язку з недонадходженнями від приватизації», - заявив Прем'єр.
Нагадаємо, ще у квітні поточного року тодішнє керівництво Міністерства фінансів України заявило, що без продажу пакетів акцій ліквідних, інвестиційно привабливих об'єктів план з надходжень від приватизації в бюджет-2006 виявиться під загрозою зриву. На думку Мінфіну, прогрес у галузі приватизації не спостерігається «після успішного проведення прозорого і відкритого конкурсу із продажу «Криворіжсталі» торік». В 2006 році планувалося провести ряд публічних конкурсів із продажу вітчизняних стратегічних об'єктів, зокрема, «Укртелекома», Нікопольського заводу феросплавів, Одеського припортового заводу та низки інших.
За матеріалами:
Proua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас