ТАС-ІНВЕСТБАНК запроваджує пенсійний депозитний та поточний рахунки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ТАС-ІНВЕСТБАНК запроваджує пенсійний депозитний та поточний рахунки

Кредит&Депозит
505
Київ. 10 серпня. ЗАТ «ТАС-ІНВЕСТБАНК» розширює співпрацю з пенсіонерами і з 15 серпня запроваджує пенсійний депозитний та поточний рахунки.
Відповідно до отриманого банком статусу уповноваженого по обслуговуванню пенсійних рахунків фізичних осіб, ЗАТ «ТАС-ІНВЕСТБАНК» має право здійснювати виплату пенсій та грошової допомоги за згодою пенсіонерів та отримувачів допомоги.
У рамках запровадженої пенсійної програми обслуговування фізичних осіб ЗАТ «ТАС-ІНВЕСТБАНК» пропонує відкриття пенсійного поточного рахунку у гривні та пенсійного депозитного рахунку у гривні, доларах США або ЕВРО.
За умовами пенсійної депозитної програми передбачено наступні річні ставки: у гривні – 15%, у доларах США – 11%, у ЕВРО – 8,5%. Строк вкладу 12 місяців плюс 1 день, виплата відсотків щомісячно.
Пенсійним поточним рахунком, строк якого не обмежено, передбачено 12% річних у гривні, з виплатою відсотків щомісячно. Відкриття поточного рахунку для клієнта є безкоштовним, зарахування коштів на рахунок безкоштовно, зняття коштів також безкоштовно. Переваги поточного рахунку: отримання пенсії у будь-який зручний для клієнта час, отримання додаткового прибутку у вигляді процентів на залишок коштів, можливість переказу коштів на інші рахунки, в тому числі й депозитні, можливість оформити доручення до поточного пенсійного рахунку. Більше про ЗАТ «ТАС-ІНВЕСТБАНК» можна дізнатися на сайті банку – www.tas-investment.com.ua
За матеріалами: СВЕДБАНК КВ №1
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас