Влада Москви забезпечить обдурених вкладників нових квартир — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Влада Москви забезпечить обдурених вкладників нових квартир

Нерухомість
160
Всі обмануті вкладники Москви, а це близько 2 тис. чоловік, до 2008 року одержать житло. Про це сьогодні на прес-конференції заявив заступник керівника Департаменту містобудівної політики, розвитку і реконструкції Москви Сергій Амбарцумян.
С.Амбарцумян повідомив, що уряд Москви тримає курс на соціальну політику, "і ми взяли на себе завдання вирішити проблему обманутих вкладників". Тим більше, що в основному йдеться про людей, що гостро потребують житла і які віддали за нього останні гроші. "Ми маємо намір віддати їм квартири без доплат, якщо вони виплатили 100% вартості, згідно з укладеними договорами", - сказав він. Будівництво будинків для обманутих вкладників ведеться за рахунок бюджету Москви або за рахунок засобів відомих будівельних фірм. У той же час, відзначив С.Амбарцумян, багато договорів не зареєстровані в базі даний міста і оформлені з юридичними вадами.
Нагадаємо, на початку червня поточного року влади Москви оголосили, що при Міністерстві регіонального розвитку Росії створюється спеціальна робоча група для рішення проблем обманутих соінвесторов будівництва житла
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас