Пинзеник пообіцяв депуттам покращити бюджет-2006 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Пинзеник пообіцяв депуттам покращити бюджет-2006

Казна та Політика
113
Міністр фінансів Віктор Пинзеник заявляє, що у Верховну Раду буде поданий проект бюджету на 2007 рік на підставі уточнених показників прогнозів соціально-економічного розвитку країни на наступний рік. Про це він заявив у четвер під час парламентських слухань щодо бюджетної політики України на 2007 рік.
За словами Пинзеника, це пов'язане з тим, що за кілька останніх місяців економічна динаміка України істотно покращилася. При цьому він нагадав, що прогнози соціально-економічного розвитку країни на 2007 рік виписувалися ще на початку поточного року. Міністр відзначив, що відповідно до раніше розробленого проекту, передбачалося, що ВВП складе 572,3 млрд. гривень і збільшиться на 4,2%. Індекс споживчих цін, за його словами, складе 9,5%. Крім того, передбачалося, що фонд оплати праці складе 183 млрд. гривень, експорт збільшиться на 7,9%.
Пинзеник також підкреслив, що Кабінет міністрів буде наполягати на тому, щоб був прийнятий бюджет України на наступний рік з дефіцитом не більше 2% ВВП. «Це той прийнятний рівень дефіциту, що не несе в собі різкого нарощування боргів України», - сказав міністр
За матеріалами:
Proua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас