АМК стягнув штраф з ТОВ «Європейське консалтингове агентство» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

АМК стягнув штраф з ТОВ «Європейське консалтингове агентство»

Казна та Політика
350
Антимонопольний комітет України стягнув штраф у 100 тис. грн. з ТОВ "Європейське консалтингове агентство" за зловживання монопольним положенням у сфері розміщення в інтернет інформації про закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти.
Повідомили FINANCE.UA у прес-службі АМКУ.
У квітні 2006 року АМК рекомендував агентству, що є власником інформаційної системи "Портал "Державні закупівлі України", припинити нав'язування замовникам додаткових консалтингових послуг, а також привести тарифи за розміщення оголошень до економічно обґрунтованого рівня, говориться у повідомлення. Однак, незважаючи на запевнення у виконанні рекомендацій, монополіст продовжував неправомірні дії, що підтвердили як численні скарги споживачів, так і власне розслідування комітету.
У зв'язку з цим комітет застосував санкції і зобов'язав порушника припинити подібні дії. Тепер замовники можуть відповідно змінити договори з агентством про надання інформаційних послуг, відзначає прес-служба.
Крім того, за її інформацією, АМКУ відкрив нову справу проти агентства за непредставлення необхідної інформації про вартісні розрахунки послуг
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас