Україна тимчасово заборонила імпорт м’яса і м’ясопродуктів з Польщі, Білорусі та Молдови — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна тимчасово заборонила імпорт м’яса і м’ясопродуктів з Польщі, Білорусі та Молдови

136
Державний департамент ветеринарної медицини України тимчасово заборонив з 26 березня імпорт м’яса і м’ясопродуктів з Польщі, Білорусі та Молдови через випадки ввезення з цих країн неякісної м’ясної продукції.
"Через кількаразові випадки надходження з території сусідніх Польщі, Республіки Білорусь, Молдови м’яса і м’ясопродуктів, які не супроводжувалися відповідними ветеринарними документами, вказівкою Головного державного інспектора ветеринарної медицини України з 26 березня цього року запроваджується тимчасова заборона на ввезення даних вантажів на територію України", - йдеться в повідомленні прес-служби Мінагрополітики.
Як зазначається в повідомленні з посиланням на заступника голови Державного департаменту ветеринарної медицини України Миколу Пацюка, заборону знімуть лише тоді, коли "буде наведено лад і продукція стане цілком безпечною для українських споживачів".
Як йдеться в повідомленні, 23 березня Україна поінформувала ветслужби Польщі, Білорусі і Молдови про існуючі проблеми щодо ввезення м’яса і м’ясопродуктів і запровадження заборони.
За матеріалами:
ICTV
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас