Відкритий інвестиційний фонд "Класичний" продовжує приваблювати інвесторів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Відкритий інвестиційний фонд "Класичний" продовжує приваблювати інвесторів

Кредит&Депозит
1119
Вартість чистих активів першого в Україні відкритого інвестиційного фонду "Класичний" ВАТ „КІНТО” сягнула 25 мільйонів гривень, а кількість інвестиційних сертифікатів в обігу перевищила 100 тисяч штук при тому, що більшість сертифікатів фонду „Класичний” належить фізичним особам.
На сьогодні, 16 лютого 2006 року, доходність фонду „Класичний” досягла 149,43% (з початку його діяльності), а середньорічна склала 75,2%. Це означає, що інвестори, які придбали інвестиційні сертифікати влітку 2004 року за ціною 101 грн., сьогодні безперешкодно можуть їх продати за 246,94 грн.
„Класичний” є фондом змішаних інвестицій, найбільш збалансованим у співвідношенні доходності до ризику. Фонд інвестує як у акції, так і в облігації та інструменти грошового ринку і є інститутом із законодавчо встановленими обмеженнями щодо напрямків інвестування у різні види активів, тобто жорстко диверсифікованим. Він ідеально відповідає вимогам інвесторів, інвестиційний темперамент яких не може більше задовольнятись банківськими депозитами, але достатньо розумних і поміркованих для того, щоби не поринути у самостійне плавання по бурхливих хвилях фондового ринку.
Коли інвестор стає учасником пайового інвестиційного фонду, він повністю довіряється професіоналу – компанії з управління активами. Створена в 1992 році, “КІНТО” на сьогодні є найдосвідченішим учасником та визнаним лідером українського фондового ринку, активним суб’єктом його генези та розвитку. “КІНТО” здійснює управління активами семи інвестиційних та двох пенсійних фондів. У рейтингу 2005 року „ТОП-100. Кращі менеджери України” президент „КІНТО” Сергій Оксанич виборов 1-ше місце у номінації „Фондовий Ринок”, а колектив „КІНТО” є колективом справжніх зірок, яким вдаються ефективні командні дії.
ВАТ „КІНТО” здійснює професійну діяльність на ринку цінних паперів – діяльність з управління активами: діяльність з управління активами інститутів спільного інвестування, діяльність з управління активами пенсійних фондів, ліцензія ДКЦПФР АВ № 020507, строк дії ліцензії до 27.01.2011 р.
За додатковою інформацією звертайтесь, будь ласка, за телефоном: (044) 585-4216 або на наш сайт www.kinto.com
За матеріалами:
Кінто
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас