Adell Saatchi & Saatchi – на “Старті” — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Adell Saatchi & Saatchi – на “Старті”

128
Якщо побачите співробітників Сачи, чимось апетитно хрустких, не дивуйтеся: Saatchi&Saatchi “присіли” на “Старт” – сухі сніданки компанії “Сіріалія Україна”, що стала новим клієнтом Adell Saatchi & Saatchi.
Ця знаменна подія стала результатом тендера серед чотирьох ведучих рекламних агентств, у якому креативная команда Adell Saatchi & Saatchi представила найбільш цікаві ідеї. Питч продовжувався місяць. Протягом цього часу клієнт мав можливість оцінити глибину розробленої стратегії, креатива і медіа пропозиції.
Команда рекламного агентства глибоко вивчили результати досліджень споживчого ринку. Ці знання допомогли скласти точний креативный бриф, що втілився в ряд іновативних рішень. Разом з компанією Зеніт Медіа були підготовлені варіанти медіа рішень. Ефект енергії і взаємозв'язку дав свій результат – Saatchi&Saatchi перемогли.
Тетяна Матяш, директор рекламного агентства Adell Saatchi & Saatchi : «Секрет нашої перемоги полягав у взаємозв'язку яскравих ідей і креативного розміщення. Адже будь-яке співробітництво буде успішним тільки у випадку комплексного застосування стратегії, цікавого креатива і незвичайного, завдяки Зеніту, медіа планування. У нашому випадку, наша пропозиція була комплексною. Цей фактор і був вирішальним. Так що, чекайте нового «Старту». А якщо невзначай присядете на ніжні хрустяшки – знайте, у цьому є і наша заслуга».
Додаткова інформація:
Adell Saatchi & Saatchi – компанія ідей, що представляє повний спектр рекламних і маркетингових послуг. Досвід роботи у світі більш 30 років (152 офісу в 92 країнах). В Україні з 1996 року. Поточний список основних клієнтів агентства включає: Procter & Gamble, Hewlett Packard, Міністерство фінансів України, Партія Зелених України, Сантрейд (бренд «Олейна»), Союз Віктан (бренд «Коктебель»), концерн «Стоїк» (бренд «Аскольд»), страхова компанія «Остер-Київ», банк «Аркада», ІДС, Есфуд, Дельта Спорт (Nike), Альцест Інструмент, Меркс, Inspirational Films і д.р.
Філософія – «Немає Нічого Неможливого». Цю філософію розділяє кожен працюючий в агентстві. Основний продукт діяльності – ідеї, здатні радикально змінити бізнес клієнтів, їх бренди і репутацію. Ми не тільки даємо нашим клієнтом те, що вони хочуть, але і те, що вони навіть не уявляли можливим здійснити. Компанія Ідей Adell Saatchi&Saatchi пропонує своїм клієнтам весь комунікаційний інструментарій з одних рук.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас