"За єдУ!" буде представлено у парламенті однією фракцією — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"За єдУ!" буде представлено у парламенті однією фракцією

35
Блок «За єдину Україну!» буде представлено у парламенті єдиною фракцією. Таке рішення було прийнято у середу на засіданні керівництва блоку, заявив один з лідерів блоку Валерій Пустовойтенко. За його словами, «ми домовилися йти єдиною фракцією і розбіжностей у цьому питанні в нас немає». Раніше повідомлялося, що керівництво блоку планувало вирішити питання розподілу блоку «За єдину Україну!» на кілька парламентських фракцій, передає Украина.ru.
Однак представник блоку Дмитро Табачник заявив журналістам, що все-таки блок партій "За єдину Україну!" може розділитися на кілька фракцій, повідомляють Українські новини. Він сказав, що остаточне рішення щодо того, чи варто створити єдину фракцію, чи розділити приналежних до блоку депутатів на кілька фракцій, буде прийняте після підведення підсумків виборів усіх депутатів і додаткового аналізу тактики дій блоку.
Табачник заявив, що незалежно від того, чи сформує блок єдину фракцію або розділиться на кілька, його депутати займатимуть єдину позицію в Раді. Він сказав, що блок розраховує отримати у Раді від 150 до 160 з 450 місць. Коментуючи конфігурацію нового парламенту, Табачник висловив думку, що в Раді буде 3 великих політичних сили: "За єдину Україну!", блок партій "Наша Україна" та Комуністична партія. Він відмовився говорити про можливих союзників блоку, хоча назвав надто твердою позицію "Нашої України".
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас