Віктор Пінчук здивований намірами продати НЗФ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Віктор Пінчук здивований намірами продати НЗФ

Фондовий ринок
153
Народний депутат України Віктор Пінчук, акціонер НЗФ, здивований планами держави продати НЗФ, оскільки справа підприємства ще розглядається у Верховному Суді і завод поки приватний, а не державний.
Відомий промисловець нагадав про численні запевнення уряду і президента у згортанні реприватизації після продажу "Криворіжсталі". За словами Пінчука, він неодноразово пропонував уряду укласти мирову угоду і не полишає надії у такий спосіб полагодити всі суперечки навколо НЗФ.
Віктор Пінчук, промисловець, народний депутат України: "Я не могу себе представить, что в европейской стране такое могло прозвучать на фоне того, что собственность явялется частной, у нас есть Конституция, у нас приняли жалобу".
Віктор Пінчук повідомив журналістам про свою тривалу розмову з лідером профспілки Нікопольського заводу. За словами акціонера, він не може брати додаткових соціальних зобов’язань перед восьмитисячним колективом НЗФ через неясну долю підприємства. Віктор Пінчук також із жалем констатував, що через реприватизацію НЗФ втратив можливість стати найбільшою в світі феросплавною компанією.
За матеріалами:
ICTV
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас