Депозитних сертифікатів банку “БІГ Енергія” в обігу загальною вартістю 5,25 млн. грн. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Депозитних сертифікатів банку “БІГ Енергія” в обігу загальною вартістю 5,25 млн. грн.

Кредит&Депозит
155
Банк “БІГ Енергія” продовжує програму залучення ресурсів клієнтів з використанням депозитних сертифікатів, що обертаються на рахунках в цінних паперах. Протягом 1-го кварталу банком розміщено 6794 таких депозитних сертифікати номіналом 1 тис грн кожен. За цей же період банком своєчасно погашено депозитні сертифікати 3-х попередніх серій на загальну суму 10,5 млн грн.
В кінці 1-го кварталу банк розпочав розміщення з дисконтом депозитних сертифікатів 5-го випуску з терміном обігу 1, 2 та 3 місяці (найдовший термін обігу – по 19 червня 2002 року). Стабільний попит на сертифікати, крім інших факторів, обумовлений їх високою ліквідністю - на відміну від власників облігацій, власники депозитних сертифікатів мають право з власної ініціативи будь-коли пред’явити їх до дострокового погашення.
Доходність вкладень, оформлених депозитними сертифікатами, в залежності від терміну обігу та їх обсягів, перевищує 20% річних. Банк запрошує до співпраці підприємства та установи комерційних банків.
Для довідки:
ВАТ Банк "БІГ Енергія" створено в 1993 році зі статутним капіталом 500 млн.крб. Станом на 01.04.2002 статутний капітал Банку складає 100 млн.грн. Акціонерами Банку являються Мінтопенерго, НАЕК «Енергоатом», «Полтаваобленерго», «Сумиобленерго», «Прикарпаттяобленерго», «Львівобленерго», Сумське машинобудівне НВО ім. Фрунзе, Електрометалургійний завод «Дніпроспецсталь», Жидачівський ЦПК, Запорізький завод феросплавів, Запорізький трансформаторний завод. За фінансовими показниками Банк “БІГ Енергія” входить в десятку перших банків України. На даний момент в системі Банку працює 8 філій.
За матеріалами: БІГ Енергія
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас