Український Професійний Банк – жити активно — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Український Професійний Банк – жити активно

Фондовий ринок
128
01 жовтня 2005 року в урочищі Десенка, парк Дружби Народів, м. Київ, Туристичним клубом “Чотири сторони”, за підтримки ВАТ “Український Професійний Банк”, було проведено офіційне закриття водного сезону 2005 року. В атмосфері невимушеного свята зібралися професійні спортсмени та любителі водних видів спорту. В програмі свята були конкурси: гонки на каяках з зав’язаними очима, перетягування канату на катамаранах, збір кольорових маркерів на воді.
Співробітництво ВАТ “УПБ” та Туристичного клубу “Чотири сторони” почалося з спільного проведення туристичного фестивалю в урочищі Гард, на Південному Бузі, протягом якого всі бажаючи могли спробувати себе в скелелазінні, водному та велосипедному туризмі, а також відчути єдність з природою. Звіт про фестиваль опубліковано в журналі “Світ туризму”, №7, вересень-жовтень 2005р. Мета співробітництва – підтримка людей з активною життєвою позицією, відкритих для нових відчуттів, в їх бажанні залучитися до активного відпочинку та пізнати красу рідного краю.
Довідка.
Туристичний клуб “Чотири сторони” утворено в 2003 році. Мета діяльності Клубу – популяризація активних видів відпочинку. Туристичні маршрути охоплюють найбільш цікаві куточки України.
ВАТ “Український Професійний Банк” зареєстровано в січні 1992 року. ВАТ “УПБ” є розрахунковим банком платіжної системи “Укркарт”.
Станом на 01.10.2005р. фінансовий результат склав 3,002 млн.грн, капітал склав 87,285 млн.грн, активи склали 387,15 млн.грн.
За матеріалами:
UPB
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас