Банк "Хрещатик" гарантує надійне інвестування житла молодим родинам киян — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Банк "Хрещатик" гарантує надійне інвестування житла молодим родинам киян

Кредит&Депозит
351
ВАТ КБ «Хрещатик», визнаний банком-агентом за генеральною угодою з Головним управлінням житлового забезпечення КМДА, виступив керуючим фонду фінансування будівництва в рамках Програми пільгового фінансування будівництва житла для молодих сімей і самітних громадян до 35 років.
Фахівці банку спільно з представниками будівельних організацій і працівниками міської державної адміністрації розробили і впровадили нову послугу - довірче управління майном, взявши на себе функції керуючого фонду фінансування житлового будинку на столичному масиві Позняки. Це - один з найнадійніших для інвесторів шляхів вкладання коштів на будь-якій стадії будівництва - з початкової до завершальної. При цьому банк не тільки виконує функції розрахункового агента, а й контролює цільове використання вкладених коштів юридичних і фізичних осіб, гарантуючи їх повернення на вимогу інвесторів.
Послуга надається у рамках Програми фінансово-кредитної підтримки молодих сімей та одиноких громадян на будівництво (реконструкцію) житла у Києві. Кредити видаються на максимальний строк 30 років. Характерна особливість Програми полягає у компенсації відсоткових ставок і частковому погашенні зобов’язань позичальників по кредитах: позичальники, які мають одного і більше дітей, не сплачують відсотки по кредиту. Крім того, родинам, які мають двох дітей, погашається 25% залишку кредитної заборгованості, а тим, у кого троє і більше дітей, - 50% залишку такої заборгованості. Решта позичальників сплачують за користування кредитом ставку на рівні 3% річних. Заставою по такому іпотечному кредиту є побудована за рахунок кредитних ресурсів квартира.
Довідково:
Відкрите акціонерне товариство Комерційний банк
«Хрещатик» зареєстровано у травні 1993 року. Здійснює свою діяльність відповідно до Статуту банку, чинного законодавства України та має повну ліцензію НБУ № 158 від 29.12.01 на проведення банківських операцій на внутрішньому і міжнародному фінансових ринках. Уже п’ять років аудиторську перевірку фінансової діяльності банку за світовими стандартами здійснюють міжнародні аудиторські фірми, зокрема останні роки “Ernst&Young”.
Банк має рейтинги міжнародного рейтингового агентства Fitch Ratings, які відповідно до шкали рейтингів цього агентства такі: рейтинг підтримки - 4, довгостроковий та короткостроковий рейтинги - на рівні „В”, індивідуальний рейтинг - „D/E”. Прогноз за всіма рейтингами стабільний.
Рейтинговим агентством ТОВ «Кредит-Рейтинг» 21 квітня 2005 р. банку «Хрещатик» присвоєно довгостроковий рейтинг «UaA».
Мережа банку складається з 58 установ у Києві та інших регіонах України.
Основні фінансові показники банку станом на 01 вересня 2005 року: чисті активи - 1875,0 млн. грн., фінансовий результат - 10,2 млн. грн., балансовий капітал - 183,1 млн. грн., в т.ч. статутний - 140 млн. грн..
За матеріалами:
Хрещатик
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас