Приватбанк проводить ювілейну акцію "10 років довіри" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Приватбанк проводить ювілейну акцію "10 років довіри"

Фондовий ринок
103
19 березня 2002 року стартувала акція «10 років довіри», що присвячена до 10-ліття діяльності Приватбанку на фінансовому ринку і пропонує як корпоративним, так і індивідуальним клієнтам пільгові умови обслуговування і ряд нових продуктів і послуг. Як повідомив Голова Правління Приватбанку Олександр Дубілет, «Сьогодні можна зовсім упевнено говорити, що Приватбанк - це сучасний універсальний банк, що є присутнім у всіх регіонах країни. Пріоритетним для банку завжди був і залишається розвиток комплексу сучасних послуг, зручних і затребуваних клієнтами абсолютно на всій території України». За словами Олександра Дубілета, сьогодні Приватбанк обслуговує близько 140 тисяч корпоративних клієнтів і більш 2,5 мільйонів фізичних осіб, і головною задачею нинішньої акції є розширення можливостей банківського обслуговування клієнтів, залучення нових клієнтів і впровадження нових видів послуг.
Зокрема, для корпоративних клієнтів Приватбанк проводить акцію "Клієнти нового десятиліття", у рамках якої всі нові клієнти, що відкрили в Приватбанкові поточні рахунки з 19 березня по 19 квітня 2002р., одержують у подарунок пакет банківських продуктів і послуг на безкоштовне відкриття поточного рахунка в гривні (чи валюті); підключення до системи "Клієнт-Банк" і щомісячне обслуговування до кінця року; а також оформлення двох корпоративних пластикових карт "VISA Business Electron".
Крім того, усі корпоративні клієнти, що мають рахунки в Приватбанкові, приймають участь у розіграші сертифікатів на право безкоштовного оформлення й обслуговування до кінця року пакета банківських послуг, у который входять: відкриття й обслуговування всіх наступних рахунків; підключення й обслуговування системи "Клієнт-Банк" чи "Інтернет-Клієнт-Банк"; оформлення п'яти корпоративних пластикових карт "VISA Business Electron" а також зарплатний проект (випуск і обслуговування карт типу EC/MC Mass).
Одним з головних пріоритетів для банку, за словами Олександра Дубілета, є розвиток системи послуг для індивідуальних клієнтів, упровадження нових послуг на основі сучасних технологій і максимальне наближення цих послуг до кожного споживача за рахунок активного розвитку регіональної мережі. У рамках ювілейної акції «10 років довіри» жителі України одержать можливість розмістити свої кошти на депозитному внеску «10 років довіри», а також одержати безкоштовно пластикову карту «VISA Plus». Термін дії внеску - 3 і 6 місяців (у гривні) і 6 місяців (у доларах США). По внеску виплачується фіксований процентний доход, по закінченні терміну внеску відсотки зараховуються на пластикову карту.
Крім того, 1 по 30 квітня 2002року будь-який житель країни зможе відправити термінові грошові перекази по Україні по системі PrivatMoney - безкоштовно. А всі клієнти, що оформили з 19 березня по19 квітня 2002 року пластикові карти Приватбанку, автоматично одержують безкоштовне підключення: до системи Internet-banking (Приват24) з обслуговуванням у плині місяця; а також до системи GSM-banking з безкоштовним обслуговуванням до кінця року.
Стратегічним напрямком діяльності банку є і розвиток соціальних послуг. Як повідомив Олександр Дубілет, у рамках акції «10 років довіри» Приватбанк проводить розіграш грошових призів серед пенсіонерів, що оформили пенсійну пластикову карту з 19 березня по 19 квітня 2002 року. «Це стане гарною підтримкою для пенсіонерів, тому що кожна десята карта буде виграшною», - підкреслив Олександра Дубілет, - «Адже наша задача, щоб робота банку, як і за всі 10 років, приносила користь людям, кожному клієнту, усій країні».
Більш докладну інформацію про умови акції «10 років довіри» ви зможете одержати на сайті Приватбанку, чи по безкоштовному телефоні Сервісного центра банку 8 800 500 00 30.
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас