Приватбанк і його позичальник ТОВ "Агро-Овен" перемогли у конкурсі бізнесів-проектів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Приватбанк і його позичальник ТОВ "Агро-Овен" перемогли у конкурсі бізнесів-проектів

Фондовий ринок
271
Перемога Приватбанку і його позичальника ТОВ «Агро-Овен» у конкурсі бізнесів-проектів, організованому ЄБРР і НБУ, свідчить про цілеспрямовану роботу банку по просуванню банківських послуг у сільські райони. Про це заявив Голова Правління Приватбанку Олександр Дубілет. Також Олександр Дубілет відзначив, що сьогодні усе більше українських підприємств розуміють необхідність залучення довгострокових інвестицій для розвитку бізнесу, і Приватбанк має намір активно розвивати систему кредитування підприємств агросектора і мережи банківського обслуговування в сільських районах України.
Нагадаємо, що 13 березня 2002 року в м. Києві відбулося підведення підсумків конкурсу на кращий бізнес-проект, що проводився з 26 вересня 2001 року по 28 лютого 2002 року в рамках другої кредитної лінії ЄБРР для малих і середніх підприємств. Конкурс був організований ЄБРР (у рамках 2-ї Кредитної лінії ЄБРР для середніх і малих підприємств) і НБУ при фінансовій підтримці Міністерства Великобританії по справах міжнародного розвитку, а також за підтримкою шести українських банків-партнерів ЄБРР ("Аваль", "Ажіо", "Вабанк", "Надра", Приватбанк, "Укргазпромбанк").
У ході розгляду 14 поданих на конкурс проектів, журі, до складу якого входили керівники ЄБРР, НБУ, представники Міністерства Великобританії по справах міжнародного розвитку, визнало переможцем проект технічного переозброєння комбінату по виробництву м'яса птахів ТОВ «Агро-Овен» (Дніпропетровська обл.), а банком-переможцем Приватбанк, що здійснив підготовку проекту і його фінансування в рамках кредитної лінії ЄБРР.
Як повідомила в ході церемонії підведення підсумків конкурсу Перший Віце-президент Європейського Банку Реконструкції і Розвитку Норін Дойл, проект компанії «Агро-Овен» був обраний міжнародним журі, що було приємно здивоване високим рівнем менеджменту компанії «Агро-Овен», ідеєю створення сучасного комплексу обробки м'яса домашнього птаха в сполученні з екологічно чистими технологіями утилізації відходів, і наміром компанії створити близько 200 нових робочих місць для жителів прилеглих сіл.
Довідка:
Приватбанк активно співробітничає з Європейським банком реконструкції і розвитку з 1995 року. Основним напрямком співробітництва з ЄБРР є програма розвитку малого бізнесу, Приватбанк надає кредити підприємцям і малим підприємствам для поповнення оборотних коштів, розширення виробництва, тим самим сприяючи росту цього сегмента ринку. У рамках 1-ї Кредитної лінії ЄБРР для середніх і малих підприємств МСП1, банком було профінансовано 38 проектів на загальну суму 24 млн. доларів США.
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас