Азаров заперечує упередженість до кандидатів у Раду — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров заперечує упередженість до кандидатів у Раду

6
Голова Державної податкової адміністрації Микола Азаров заявляє, що його служба поставилася об'єктивно до перевірки податкових декларацій усіх без винятку кандидатів у депутати Верховної Ради. Як передають Українські Новини, про це він заявив під час зустрічі з представниками дипломатичного корпусу.
При цьому Азаров уточнив, що Податкова перевірила 3880 декларацій від партій і блоків, 21 тис. декларацій членів їхніх родин, а також 3504 декларацій кандидатів, що балотуються в територіальних округах.
Він додав, що за результатами перевірки розбіжності були виявлені в 637 кандидатів від партій і блоків і в 870 кандидатів від територіальних округів. "Люди в нас балотуються в Раду далеко не бідні, люди багаті, могли щось і забути", — сказав Азаров. Водночас він спростував звинувачення на адресу Податкової в підтримці деяких блоків або партій.
При цьому Азаров нагадав, що залишив посаду керівника і призупинив своє членство в Партії регіонів, що ввійшла в блок "За єдину Україну", і рекомендував зробити це всім працівникам Податкової, що балотуються до Ради.
"Як бачите, розмови про адміністративний ресурс не має бути", — сказав Азаров. Як відомо, лідер партії "Яблуко" Михайло Бродський, якого Центральна виборча комісія зняла з виборів за недостовірні дані в декларації про доходи, звинуватив Податкову в упередженому ставленні до нього.
Зокрема, Бродський заявив, що Податкова незаконно внесла в його майно автомобіль і неправомірно порахувала прихованими його інвестиції в розорену компанію "Денді". Бродський також сказав, що аналогічні неточності утримуються в податкових деклараціях деяких лідерів Соціал-демократичної партії (об'єднаної), однак Податкова і Центвиборчком не підтвердили це.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас