Яценюк: НБУ повністю контролює ситуацію в банківській системі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Яценюк: НБУ повністю контролює ситуацію в банківській системі

Валюта
109
Національний банк України ніхто не блокує. Він і вся банківська система працює „як добрий швейцарський годинник”. Про це на прес-конференції у п’ятницю заявив в.о. голови Нацбанку Арсеній Яценюк, повідомляє кореспондент «proUA».
Яценюк підкреслив, що „політизації банківської системи і НБУ не відбулося і не відбудеться. Ми не можемо ділити Україну на регіони і кольори. Так буде продовжуватися і надалі… Я виступаю за демонстрацію політичної волі шляхом злагодженої і послідовної роботи”.
Яценюк також наголосив, що в Нацбанку всі працюють. Якщо є люди, які вийшли на вулицю, то, швидше за все, вони не впливають на загальний процес роботи банку.
Яценюк також підкреслив, що НБУ повністю контролює ситуацію в банківській системі. „Немає жодного відділення, жодного банкомату, жодного касира, який би відмовився обслуговувати клієнтів. Українці повинні знати, що ми зберігаємо їх приватну власність у вигляді депозитів”, – сказав Яценюк.
Крім того, він додав: „Я гаряче люблю Україну, як суверенну і незалежну державу, але це не означає, що треба виходити на вулицю. Політизація банківської системи неприпустима. В нашій системі це може дуже дорого коштувати Україні”. Крім того, Яценюк додав: „Я думаю, що моя громадянська позиція і так зрозуміла”.
За матеріалами:
Proua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас