Кредити видані Вабанком у рамках кредитної лінії ЄБРР (МСП-2) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кредити видані Вабанком у рамках кредитної лінії ЄБРР (МСП-2)

Кредит&Депозит
90
ТОВ "Пластмодерн" одержало кредит у розмірі $800 тис. терміном на 5 років на придбання високопродуктивного устаткування для виробництва плівок з "стрейч" і "твіст" ефектом.
ЗАТ "Миргородський завод мінеральних вод" одержало кредит у розмірі $1,2 млн. Кредит виданий терміном на 5 років для придбання сучасної високопродуктивної лінії по розливу мінеральної води.
Володимир Верещака, директор ЗАТ "Миргородський завод мінеральних вод": "З ВАБанком ми працюємо вже більш 5 років. У нас налагоджені відмінні організаційні, фінансові і міжособистісні відносини з його співробітниками, і на сьогодні Вабанк є для нас банком №1 в Україні. За допомогою ВАБанка ми вже реалізували кілька важливих проектів, у тому числі блискучий проект виробництва питної води "Старий Миргород". Останній кредит у $1,2 млн. дозволить нам придбати нове сучасне устаткування, і збільшити наші виробничі потужності з 50 млн. до 140 млн. літрів води в рік".
ВАБанк, створений у 1992 році недержавними підприємствами, організаціями і приватними особами, у 1998 році зареєстрований НБУ як банк з іноземною інвестицією.
Юридичним особам, у тому числі англійської компанії TRUECOWN LIMITED і SGLT UKR Ltd. - дочірньої компанії американського інвестиційного банку Ladenburg Thalmann і французької фінансової групи Societe Generale, належить 96,6% статутного фонду банку, фізичним особам - 3,4%.
За матеріалами:
ВіЕйБі Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас