Ощадбанк зміцнив свої позиції переказу гривні в межах власної банківської мережі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ощадбанк зміцнив свої позиції переказу гривні в межах власної банківської мережі

102
ВАТ «Державний ощадний банк України» продовжує успішно освоювати вигідний для населення вид банківських послуг – грошові перекази у національній валюті в межах власної банківської мережі.
Про це повідомив начальник управління касових операцій, грошового обігу та інкасації Ощадбанку Юрій Бєлов. За його словами, з початку 2000 року, відколи установи банку почали надавати населенню цю послугу, нею вже скористалися 70 тисяч чоловік (в тому числі торік – понад 58 тисяч громадян). Загальний обсяг грошових переказів через Ощадний банк за 2000-2001 роки склав понад 20 млн. гривень. Лідирують тут установи Ощадбанку з АРК Крим, міста Києва, Донецької, Одеської, Дніпропетровської і Рівненської областей.
Можливість зекономити на грошовому переказі, яку надає наш банк, підкреслив Ю. Бєлов, клієнтам банку подобається. Тому що за його відправлення Ощадбанк стягує невеликі комісійні. Так, якщо вам потрібно переказати готівкою до 1000 гривень на ім'я іншої фізичної особи, з вас візьмуть всього 2 % (але не менше 85 коп.). За переказ від 1000 до 50 000 грн. – 1 %, понад 50 000 грн. – 0,5 %.
Встановлені держбанком низькі тарифи, вважає Юрій Бєлов, не тільки ще раз підтверджують, що Ощадбанк – це соціально значущий банк. Але й дають змогу сподіватися, що число користувачів цієї немаловажної для людей ощадбанківської послуги і надалі зростатиме. Адже Ощадний банк України сьогодні має найбільш розгалужену мережу з 6986 банківських установ.
За матеріалами:
Ощадбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас