Продовжується робота з узгодження механізмів вирішення конфлікту навколо МФС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Продовжується робота з узгодження механізмів вирішення конфлікту навколо МФС

Фондовий ринок
420
27 серпня відбулася запланована нарада в Державній Комісії з цінних паперів і фондового ринку щодо узгодження механізмів вирішення конфлікту навколо Міжрегіонального фондового союзу.
У нараді взяли участь: Анатолій Балюк - Голова Державної Комісії з цінних паперів і фондового ринку (ДКЦПФР), Олександр Сугоняко - Президент Асоціації українських банків, Микола Бурмака і Володимир Харицький – Члени ДКЦПФР, Микола Швецов - Голова Правління Міжрегіонального фондового союзу, представники акціонерів МФС: АКБ “Укрсоцбанк”, ПУМБ, ПФТС, ВАТ “Державний Ощадний банк”, АКІБ “УкрСиббанк”, ЗАТ “Український кредитний банк”.
Шкода, але представник Приватбанку на нараду не прибув. Через це не вдалося прийняти рішення щодо конкретних кроків врегулювання конфлікту.
За результатами обговорення прийнято рішення:
Підготувати для розгляду на засіданні Спостережної Ради МФС проект змін до Статуту МФС у відповідності із домовленостями, досягнутими на попередній нараді: розширення складу Спостережної Ради; введення до її складу представника держави у особі А.Балюка, двох представників від міноритарних акціонерів; представлення інтересів усіх головних бізнес-груп у Спостережній Раді; обмеження максимальних часток акціонерів, у тому числі з врахуванням афілійованості; умови обрання та ротації Голови Спостережної Ради.
За результатами розгляду цього проекту на засіданні Спостережної Ради прийнято рішення довести інформацію до всіх акціонерів до проведення загальних зборів.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас