Укрексімбанк продав через СЕТАМ будівлю в історичному центрі Києва за 134,6 мільйона — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Укрексімбанк продав через СЕТАМ будівлю в історичному центрі Києва за 134,6 мільйона

Фондовий ринок
619
АТ «Укрексімбанк» через систему електронних торгів OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) продало будівлю на вулиці Мала Житомирська в Києві за 134,6 млн грн.
Про це інформує Міністерство юстиції України у Фейсбуці.
«Укрексімбанк продав через СЕТАМ будівлю в історичному центрі Києва за 134,6 млн грн», – ідеться в повідомленні.
Зазначається, що будівля розташована в історичному та діловому центрі Києва у безпосередній близькості до Майдану Незалежності та визначних пам’яток – Софії Київської і Михайлівського Золотоверхого монастиря. Будівля має власний двір з заїздами з двох вулиць, який можна використовувати для паркування автомобілів або облаштування внутрішнього простору.
Будинок, зведений у 1895 році за проєктом Г.П.Познякова «Центральні Торговельні Бані», нині має статус пам’ятника архітектури та історії під охороною держави.
У Мін’юсті інформують, що аукціон з продажу будівлі на Малій Житомирській доповнив скарбничку успішних кейсів OpenMarket – СЕТАМ та Укрексімбанку. Загалом вже реалізовано 35 лотів банку на 662 746 249 грн.
Також повідомляється, що у власності банку перебувають інші представницькі об’єкти комерційної нерухомості офісного призначення в центральній частині столиці, а також виробничо-господарські приміщення, транспорт та обладнання в різних регіонах країни, які готуються до продажу. Умови та дати аукціонів буде оголошено на сайті банку та ДП «СЕТАМ».
Як повідомлялося, аукціон OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) — це простий та ефективний засіб реалізації та придбання майна через мережу інтернет. Онлайн-аукціон працює на всій території України з 2014 року.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас