НКРЕКП оштрафувала 4 операторів системи розподілу електроенергії на 595 тисяч — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

НКРЕКП оштрафувала 4 операторів системи розподілу електроенергії на 595 тисяч

Енергетика
334
Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП), оштрафувала чотирьох операторів системи розподілу (ОСР) електроенергії на 595 тис. грн через скарги на своєчасність надання послуг з підключення до мережі.
Про це повідомляє НКРЕКП.
Згідно з повідомленням, регулятор провів перевірки підприємства з експлуатації електричних мереж «Центральна енергетична компанія», Укрзалізницю, «ДТЕК Одеські електромережі» та Черкасиобленерго.
«Регулятор під час засідання 25 січня 2022 року прийняв рішення застосувати штрафи на загальну суму 595 тис. грн до зазначених компаній та зобов’язати цих ліцензіатів усунути виявлені під час перевірки порушення та повідомити про це споживача», — йдеться у повідомленні комісії.
Зазначається, що основними порушеннями за результатами перевірок є порушення обов’язку надавати послуги з приєднання електроустановки замовника до системи розподілу електричної енергії своєчасно, в повному обсязі та в строк.
Нагадаємо, 11 січня НКРЕКП оштрафувала оператора системи розподілу «ДТЕК Київські регіональні електромережі» на 425 тис. грн через порушення ліцензійних умов.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас