СГ «ТАС» виплатила понад 466 тис. грн за договором «Правильне КАСКО» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

СГ «ТАС» виплатила понад 466 тис. грн за договором «Правильне КАСКО»

Особисті фінанси
41
Аварія, в якій було пошкоджено застрахований СГ «ТАС» позашляховик Lexus RX300, сталася в передмісті столиці. Клієнт компанії їхав за кермом свого автомобіля головною дорогою, коли з другорядної просто на нього вилетів VW. Уникнути зіткнення не вдалося. Ба більше, від удару машини розлетілися в різні боки: VW відкинуло в паркан, а Lexus – на бордюр.
Годі й казати, що наслідки цієї дорожньо-транспортної пригоди виявилися дуже серйозними. Так, один з водіїв в результаті аварії зазнав травм і його було госпіталізовано до найближчої лікарні. Дісталося й автівкам: як з’ясувалося в процесі огляду авто винуватця зіткнення, у VW було пошкоджено переднє праве крило, три двері, капот, бампер, розбито лобове скло, обидві блок-фари, решітку радіатора. Численних пошкоджень зазнав і позашляховик: обидва передні крила, дві двері, капот, передній бампер, протитуманні та блок-фари, решітка радіатора, лобове скло тощо.
Страхова група «ТАС», де Lexus RX300 було застраховано за договором «Правильне КАСКО», вивчивши обставини інциденту, визнала його страховим випадком, організувала проведення відповідної експертизи та врегулювала, виплативши клієнту належне страхове відшкодування. Сума виплати склала 466219 грн.
Нагадаємо, Страхова група «ТАС» вже впродовж багатьох років міцно утримує провідні позиції на ринку автострахування України. Так, за інформацією авторитетного спеціалізованого видання Insurance TOP, за результатами дев’яти місяців 2021 року СГ «ТАС» традиційно посіла перше місце на ринку обов’язкової «автоцивілки», є безперечним лідером в сегменті добровільного страхування цивільно-правової відповідальності автовласників та входить в ТОП-6 найбільших страховиків країни на ринку КАСКО.
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас