ПриватБанк не зміг повернути право власності на київський готель «Мир» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПриватБанк не зміг повернути право власності на київський готель «Мир»

Фондовий ринок
487
Північний апеляційний госпсуд відмовив ПриватБанку у задоволенні апеляційної скарги на рішення Госпсуду Києва у справі про скасування права власності банку на київський готель «Мир». Банк оскаржить це рішення.
Про це повідомляє прес-служба ПриватБанку.
Як заявили у фінустанові, ПриватБанк оскаржить ці судові рішення у Верховному Суді.
«Незаконні рішення судів ухвалено на користь компаній, що ймовірно пов’язані з одним з колишніх власників банку — Генадієм Боголюбовим, та як вбачається з відомостей, розміщених на сайті Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей (КРАІЛ), вже отримали ліцензію на розміщення в готелі „Мир“ казино», — йдеться в повідомленні.
У банку додають, що під час розгляду цієї судової справи з метою ускладнення повернення нерухомого майна готелю «Мир» у власність ПриватБанку, будівлю готелю було продано компаніями, «ймовірно пов’язаними з одним із ексвласників банку, та поділено на декілька самостійних об’єктів».
«Банком безумовно буде оскаржено вказані судові рішення в касаційному порядку до Верховного Суду, який вже вдруге буде змушений переглядати рішення Північного апеляційного господарського суду у цій справі, постановлене з численними порушеннями чинного законодавства», — йдеться у позиції банку.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас