Як прив'язати номер телефону до паспорта: інструкції для абонентів усіх операторів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Як прив'язати номер телефону до паспорта: інструкції для абонентів усіх операторів

Світ
3847
В Україні громадяни можуть прив’язати паспорт громадянина до телефонного номера.
Інструкція для абонентів Vodafone для прив’язки номера до паспорта потрібно зайти на сайт, де ввести свій номер, ввести електронний цифровий підпис або підтвердити особу через MobileID. Далі потрібно буде заповнити анкету і підтвердити заяву на реєстрацію.
Або особисто подати заяву на реєстрацію у фірмовому магазині Vodafone Україна. При собі потрібно мати оригінал паспорта для підтвердження особи.
Інструкція для абонентів lifecell у персональному кабінеті «Мій lifecell» або в додатку «Мій lifecell» виберіть розділ «Основна інформація”/“Персональні дані”/“Реєстрація». Для реєстрації вам знадобиться BankID або електронний цифровий підпис. Інший спосіб — зареєструватися у фірмовому магазині.
Для цього вам потрібно подати заяву про реєстрацію, показати паспорт громадянина. Далі вас попросять підтвердити користування SIM-карткою.
Інструкція для абонентів «Київстар» в особистому кабінеті «Мій Київстар» треба відкрити вкладку «Користувач”/Реєстрація за допомогою ЕЦП. Далі скачайте ключ електронного цифрового підпису. Потім перевірте свої дані і підтвердіть реєстрацію.
Або в магазині подайте письмову заяву на реєстрацію для фізичних/юридичних осіб, пред’явіть паспорт і SIM-картку.
Після реєстрації абоненти будуть обслуговуватися у фірмових магазинах при наявності у них документів для підтвердження особи. Такі клієнти можуть отримувати інші послуги за номером, відновлювати його тощо.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас