Кияни у грудні отримають від «Київтеплоенерго» оновлені платіжки (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кияни у грудні отримають від «Київтеплоенерго» оновлені платіжки (фото)

Особисті фінанси
3130
Finance.ua як портал, що дбає про ваші фінанси, дізнався в Київтеплоенерго, що його клієнти у грудні отримають платіжки в оновленому форматі.
Що відображатиметься в оновлених платіжках. Починаючи з грудня у рахунках на оплату житлово-комунальних послуг структура плати за тепло і гарячу воду буде відображатися по-іншому. У платіжках з’являться нові рядки з платою за абонентське обслуговування та функціонування систем опалення і гарячого водопостачання. Для будинків з індивідуальними лічильниками – мінімальна частка середнього споживання.
Абонентська плата. Якщо раніше за обслуговування та заміну будинкових лічильників тепла і гарячої води мешканці сплачували у вигляді внесків, то відтепер — це включено до абонплати. Вона буде зазначатися у платіжці окремими рядками та відображатиметься щомісяця.
Абонплата включає витрати на обслуговування будинкових лічильників тепла, витрати, пов’язані із розподілом та адмініструванням послуг.
Максимальний розмір абонплати для однієї столичної квартири — 30,95 грн за послугу з постачання теплової енергії та 33,74 грн за послугу з постачання гарячої води.
Кияни у грудні отримають від «Київтеплоенерго» оновлені платіжки (фото)
Скріншот з сторінки “Київтеплоенерго” у Facebook
Деталізація складових спожитого тепла. Для будинків, що обладнані приладами обліку, в платіжках клієнтів рядки щодо функціонування систем опалення та гарячого водопостачання. Їх виокремлюватимуть із загального обсягу теплової енергії, спожитої будинком відповідно до Методики розподілу між споживачами обсягів спожитих у будівлі комунальних послуг.
Для кого відображатиметься мінімальна частка середнього споживання. У частини клієнтів з’явиться рядок з мінімальною часткою.
  • Це стосується власників квартир з індивідуальними лічильниками, які несвоєчасно передають показання,
  • або передають такі, що близькі чи дорівнюють нулю.
Новий рядок відображає мінімальну частку середнього споживання із загального обсягу спожитої теплової енергії будинком.
Тариф для населення залишається незмінним. Платіжки за листопад клієнти Київтеплоенерго отримають у грудні. Як і в попередньому місяці, тарифи в опалювальному сезоні 2021/2022 на опалення лишаються незмінними.
  • Вартість 1 Гкал тепла становить 1654,41 грн (з ПДВ).
Читайте важливі новини та поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас